Špionážní kamery

Hledáte špionážní a zabezpečovací techniku ?

 

Na portále Spionaznitechnika.cz naleznete firmy se špičkovou špionážní technikou, tipy a rady na kvalitní odposlechy, špionážní kamery, rušičky signálu a jiné špionážní zařízení.

  • špionážní kamery
  • GSM odposlechy
  • sledovací zařízení
  • detektory štěnic
  • zabezpečení domu

 

ANFIT, s.r.o.

www: http://www.anfit.net
E-mail: anfit@anfit.net
Telefon:+420 237 837 495
Fax:
Adresa: Holečkova 777/39
Praha 5 - Smíchov
150 00

Společnost Anfit s.r.o. je zaměřena na ochranu informací a majetku. K hlavním činnostem společnosti patří montáž a servis elektronických zabezpečovacích systémů, montáž a servis elektronické požární signalizace a bezpečnostní videotechniky.
Ale základem činnosti společnosti je výroba, montáž a servis zařízení pro ochranu informací technickými prostředky. Ve výrobním programu jsou různé generátory šumu akustické prostorové, kontaktní pro ochranu místností proti odposlechu, vysokofrekvenční maskovací generátory apd.
Termovizní měření je nejmodernější způsob tepelné analýzy objektů, které umožňuje prověření kvality (a zjištění a lokalizaci nedostatků) zateplení objektů, tepelné izolace, rozvodů tepla, podlahového topení, rozvaděčů, silnoproudých a slaboproudých rozvodů v objektech a panelů a rozvodů fotovoltaických elektráren.
Vzhledem k vysoké citlivosti termovizní kamery lze odhalit i přetížené elektrické kabely, úniky studené/teplé vody a mnoho dalších typů problémů.
V nabídce naleznete zařízení na vyhledávání odposlechů pomocí detektorů nelineárních přechodů (Lornet-24 a Lornet-36) a všech aktivních odposlechů (Oscor Blue).

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.